Ruiten gemeentevoertuig vernield

Oudenbosch - Vrijdagmiddag rond 16.15 uur ontving de politie een melding van de handhavers van de gemeente Halderberge. Ruiten van het dienstvoertuig van de Buitengewoon Opsporingsambtenaren waren met een steen vernield.

De auto van de handhavers stond geparkeerd in de Parklaan in Oudenbosch. De man die van het feit verdacht werd bleek nog ter plaatse te zijn. Hij is op heterdaad aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ging om een 53-jarige man die woonachtig is in Bergen op Zoom. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en is daar in verzekering gesteld. De man moet nog gehoord worden, dat zal zaterdag gebeuren. Er is nog niet bekend waarom de man de ruiten vernielde.

Er zijn camerabeelden van het gepleegde feit, die zullen worden bekeken door de politieagenten die onderzoek doen naar de zaak. De BOA’s hebben aangifte gedaan namens de gemeente.

Nieuws provincie Noord-Brabant

sept 17, 2020

Hulp gevraagd bij oplossen plofkraak

Kaatsheuvel - In de zoektocht naar de daders van een plofkraak op een geldautomaat roept de politie onder andere de hulp in van…

Laatste nieuwsberichten

Politiek Nieuws

Buitenland